Denné menu

Rozpis jedál počas celého týždňa nájdete vždy uverejnený na našej stránke a tak sa už doma môžete rozhodnúť, na čo máte v daný deň najväčšiu chuť. V sobotu a v nedeľu je možné objednať si u nás stravu podľa dennej ponuky.

Menu podávame každý pracovný deň od 11:00 do 14:00 podávame chutné denné menu – dva chody (polievka a hlavný chod) za cenu 3,60 €Objednávky obedového menu prijímame od 7.00 hod. do 8.00 hod.

Reštaurácia Martek

SNP 330

05938 Štrba

tel: 0905928883

0527791193

 

14.01. -20.01.2019

14.01.2019

Pondelok: 0,33 l Karfiolová polievka (A: 1.3,7,9,12)

a/ 120 g Čina s kuracieho mäsa s ananásom a pórom, ryža (A: 1,3,7, 9,10)

b/ 250 g Domáce lečo s klobásou, varené zemiaky (A:1,3,7,9,12)

c/ 350 g Zeleninový šalát s kukuricou a syrom (A: 1,7,3 ) 3,60 €

0,33 l Kurací vývar s mäsom a rezancami 1,50 €

d/ 150 g Bravčový rezeň vyprážaný, varené zemiaky, zel. Obloha(A:1,3,7,12) 4,60 €

e/ 600 g Pizza na výber ( hawai, herkules,sedliacka,šunková (A:1,7,12) 4,00 €

15.01.2019

Utorok: 0,33 l Zeleninová polievka s mrveničkou (A: 1, 3,7,9,12)

 a/ 120 g Grilovaná krkovička,červená kapusta, knedľa (A:1,3,7,9,10)

b/ 250 g Jablkové pirôžky s škoricovou posýpkou a maslom (A: 1,3,7)

c/ 350 g Cestovinový šalát s tuniakom a kukuricou (A:1,7,9 ) 3,60 €

0,33 l Kurací vývar s mäsom a rezancami (A: 1,3,9,12 ) 1,50 €

d/ 150 g Kurací rezeň vyprážaný, hranolky, zeleninová obloha (A:1,3,7,12 ) 4,60 €

e/ 600 g Pizza na výber ( hawai, herkules,sedliacka,šunková (A:1,7,12) 4,00 €

16.01.2019

Streda: 0,33 l Špenátová polievka, krutóny (A: 1,3,7,9)

a/ 120 g Čiernohorský rezeň, zemiaková kaša , šalát (A: 1,3,7,9,10,12)

b/ 250 g Pene Con Fungi ( šampiňóny,smotana,syr) (A: 1,3,7,9 )

c/ 350 g Zeleninový šalát so šunkou a syrom (1,7,3) 3,60 €

0,33 l Kurací vývar s mäsom a rezancami (A:1,3,9) 1,50 €

d/ 150 g Bravčový stek- syrová omáčka, hranolky, zel. Obloha(A:1,3,7,12) 4,60 €

e/ 600 g Pizza na výber ( hawai, herkules,sedliacka,šunková (A:1,7,12) 4,00 €

17.01.2019

Štvrtok : 0,33 l Šošovicová polievka, chlieb (A: 1,3,7,9)

a/ 120 g Bravčový perkelt, cestovina (A: 1,3,7,9)

b/ 250 g Domáce šúľance so sladkou strúhankou a karamelovou zálievkou (A:1,3,7)

c/ 350 g Cestovinový šalát s bazalkou a údeným syrom (A:1,7) 3,60 €

0,33 l Kurací vývar s mäsom a rezancami (A:1,3,9) 1,50 €

d/ 150 g Čiernohorský rezeň, varené zemiaky,zel. obloha(1,3,7,12ň 4,60 €

e/ 600 g Pizza na výber ( hawai, herkules,sedliacka,šunková (A:1,7,12) 4,00 €

18.01.2019

Piatok: 0,33 l Ždiarska kapustnica, chlieb ( A: 1, 3,7,9,12)

a/ 120 g Kráľovská sekaná, varené zemiaky, domáca cvikla (A:1,3,7,9,10,12)

b/ 250 g Kapustové halušky so slaninkou (A: 1,3,7,9,12)

c/ 350 g Šalát ,,Pomarančový údiv“(ľad.šalát,pomaranč,bryndza)  (A: 7,3 ) 3,60 €

0,33 l Kurací vývar s mäsom a rezancami (A:1,3,9) 1,50 €

d/ 150 g Kuracia roláda v cestíčku, hranolky, tatárska omáčka (A:1,3,7,12) 4,60 €

e/ 600 g Pizza na výber ( hawai, herkules,sedliacka,šunková (A:1,7,12) 4,00 €

19.01.2019

Sobota: 0,33 l Pórová polievka so zemiakmi ( A: 1,3,7,9,12)

120 g Segedínsky guláš, knedľa (1,3,7,9) 3,60 €

20.01.2019

Nedeľa: 0,33 l Hovädzí vývar s cestovinou (A:1,3,9)

120 g Bravčové rebierko na prírodno, volské oko, ryža(A:1,3,7,12) 3,60 €

Menu D a E cena bez polievky

V jedálnom lístku pri každom jedle je uvedené číslo alergénu,

ZOZNAM ZLOŽIEK, KTORÉ MÔŽU SPÔSOBIŤ

ALERGICKÉ REAKCIE
1. Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich 2. Kôrovce a výrobky z nich 3. Vajcia a výrobky z vajec
4. Ryby a výrobky z nich 5. Arašidy a výrobky z nich 6. Sója a výrobky zo sóje 7. Mlieko a výrobky z mlieka
8. Orechy a výrobky z orechov 9. Zeler a výrobky zo zeleru 10. Horčica a výrobky z horčice 11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany (o koncentrácii viac ako10 mg/kg alebo 10 mg/l,
sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo zemiakov). 13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14.Mäkkýše a výrobky z nich

Objednávanie obedového menu od 7.00 hod. Do 8.00 hod.

Sobota –Nedeľa a sviatky možnosť objednania stravy – podľa dennej ponuky od 8°°hod. do 9°°hod..

Zmena jedál vyhradená.