Denné menu

15.01.-21.01.2018

Rozpis jedál počas celého týždňa nájdete vždy uverejnený na našej stránke a tak sa už doma môžete rozhodnúť, na čo máte v daný deň najväčšiu chuť. V sobotu a v nedeľu je možné objednať si u nás stravu podľa dennej ponuky.

Menu podávame každý pracovný deň od 11:00 do 14:00 podávame chutné denné menu – dva chody (polievka a hlavný chod) za cenu 3,20 €Objednávky obedového menu prijímame od 7.00 hod. do 8.00 hod.

 

 

Reštaurácia Martek

http://www.martek.sk

Reštaurácia Martek

SNP 338 05938 Štrba

tel: 0905928883

052/7791193

15.01. -21.01.2018

15.01.2018

Pondelok: 0,33 l Šajtlavá polievka, chlieb (A: 1.3,7,12)

a/ 120 g Bravčové kocky na mrkve, tarhoňa, šalát (A: 1,3,7, 9)

b/ 250 g Gazdovská omeleta, varené zemiaky, kyslá uhorka (A:1,3,7,9,12)

c/ 350 g Zeleninový šalát s bryndzou (A: 9 ) 

16.01.2018

Utorok: 0,33 l Tehliarska kyslá zemiaková polievka, chlieb (A: 1, 3,7,12)

a/ 120 g Kuracie soté v špenátovej palacinke, ryža, zeleninová obloha (A:1,3,7,9)

b/ 250 g Domáci jablkový koláč ,, Kaselko“, biela káva (A: 1,3,7)

c/ 350 g Cestovinový šalát s cviklou a chrenom (A:1,7,9 ) 

17.01.2018

Streda: 0,33 l Francúzska polievka s cestovinou (A: 1,3,7,9)

a/ 120 g Čiernohorský bravčový rezeň, varené zemiaky (A: 1,3,7,9,12)

b/ 250 g Granatiersky pochod, kyslá uhorka(A: 1,3,7,9,12 )

c/ 350 g Zeleninový šalát s kukuricou a syrom (A:9 )

18.01.2018

Štvrtok : 0,33 l Šošovicová polievka, chlieb (A: 1,3,7,12 )

a/ 120 g Námornícky guláš, ryža (A: 1,3,7,9)

b/ 250 g Rezance s makovou posýpkou a maslom (A:1,3,7)

c/ 350 g Cestovinový šalát ,,LIPTOV“ (A:1,7,9) 

19.01.2018

Piatok: 0,33 l Polievka ,, SLEPÝ GULÁŠ, chlieb ( A: 1, 3,7,12 )

a/ 120 g Bravčový perkelt, cestovina (A:1,3,7,9)

b/ 250 g Zeleninový špíz s indickou omáčkou, opekané zemiaky (A:1,3 ,7,12)

c/ 250 g Zeleninový šalát s tofu  syrom (A: 1,7,9)

20.01.2018

Sobota: 0,33 l Mrkvová polievka s haluštičkami ( A: 1,3,7)

120 g Segedínsky guláš, knedľa(A: 1,3,7,9,12)

21.01.2018

Nedeľa: 0,33 l Kurací vývar s cestovinou (A:1,3,9)

120 g Bravčové soté na kari korení a zázvorovej postieľke 

½ ryža, ½ zemiakové dukátiky ( A:1,3,7,9,12 )

 

V jedálnom lístku pri každom jedle je uvedené číslo alergénu,

ktorý môže spôsobiť alergickú reakciu.

ZOZNAM ZLOŽIEK, KTORÉ MÔŽU SPÔSOBIŤ
ALERGICKÉ REAKCIE

1. Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich 2. Kôrovce a výrobky z nich 3. Vajcia a výrobky z vajec
4. Ryby a výrobky z nich 5. Arašidy a výrobky z nich 6. Sója a výrobky zo sóje 7. Mlieko a výrobky z mlieka
8. Orechy a výrobky z orechov 9. Zeler a výrobky zo zeleru 10. Horčica a výrobky z horčice 11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany (o koncentrácii viac ako10 mg/kg alebo 10 mg/l,
sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo zemiakov). 13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14.Mäkkýše a výrobky z nich

Objednávanie obedového menu od 7.00 hod. Do 8.00 hod.

Sobota –Nedeľa a sviatky možnosť objednania stravy – podľa dennej ponuky od 8°°hod. do 9°°hod..

Zmena jedál vyhradená.